Onze partners!

Ons partnernetwerk bestaat uit organisaties met ruime ervaring in zorgadministratie en IT. Waar wij de focus leggen op het bouwen van de beste applicaties, leggen onze partners de focus op het u zo optimaal mogelijk ondersteunen in het gebruik ervan.

Met onze partners bundelen wij onze krachten om zo gezamenlijk te zorgen voor het complete pakket, van ontwikkeling tot ondersteuning.

Onze partners kunnen u helpen bij de inrichting van uw applicatie(s), maar staan ook klaar om trainingen te geven, zodat u uiteindelijk helemaal zelf aan de slag kunt.

EPD & ECD Consultancy

– Maassluis –

EPD & ECD Consultancy is een jonge, ondernemende organisatie met een enthousiast team van professionals. Ze zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen in de cure- en caresector bij het succesvol opzetten en implementeren van digitale informatiesystemen als EPD’s en ECD’s.

KEI BV

– Sliedrecht –

KEI Experts in de zorg is een onafhankelijk en objectief adviesbureau in de zorg. Ze ondersteunen zorgorganisaties met verschillende diensten; functioneel applicatiebeheer, cliëntadministratie, financiële administratie, verandermanagement, interne controle en ECD transities.

The Beagle Armada

– Utrecht –

The Beagle Armada heeft diepgaande kennis van verschillende ECD’s en van het implementeren daarvan. Die kennis komt voort uit de ruime ervaring die zij hebben met implementaties, bij grote en kleine instellingen in de verschillende langdurige zorg sectoren. Vanuit die kennis en ervaring weten zij goed wat de do’s en dont’s van implementaties zijn, en begeleiden zij instellingen in deze spannende fase naar een soepele ingebruikname van een nieuw ECD.

VANDAAG BV

– Baexem & Utrecht –

VANDAAG richt zich op integrale bedrijfsmatige ondersteuning van zorgorganisaties. Voor het leveren van de juiste waarde hebben zij voldoende kennis en kunde in huis op alle bedrijfsmatige aspecten.